nieuws

Imko Binnerts opent Vis & Ko

Restaurant

Het nieuwe restaurant van topkok Imko Binnerts in Haarlem is open. Vis & Ko is gevestigd aan de Spaarne 96, het voormalige restaurant van Michel Lambermon.

Imko Binnerts opent Vis & Ko

De opening van Vis & Ko gaat gepaard met een bescheiden feestje. ‘Eerst maar zorgen dat alles lekker soepel loopt’, aldus de kersverse patron cuisinier Imko Binnerts.

De keukenbrigade staat onder de dagelijkse leiding van Imko’s rechterhand Dennis Koopmans, die in het verleden bij Imko’s IJmuiden al samenwerkte met Binnerts. Koopmans werkte eerder voor onder andere La Rive in Amsterdam en Fitou in Loosdrecht.

Het interieur van Vis & Ko is onder handen genomen door stylist Didier Prince. Het resultaat is een verfrissende topvisbrasserie met 110 zitplaatsen, laat Binnerts weten. Vis & Ko is voor lunch van maandag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 14.00 uur en voor diner van maandag tot en met zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur.

Reageer op dit artikel