nieuws

Imko zet streep door Rusland

Restaurant

Imko Binnerts gaat definitief niet aan de slag in Rusland. Binnerts zegt in ons land een zaak over te nemen. Daarmee komt een eind aan een lange periode van stilte rondom de bekende viskok.

Imko zet streep door Rusland

‘Ik neem een bestaand bedrijf over. Omdat de medewerkers nog moeten worden ingelicht, meld ik pas volgende week om welk bedrijf het gaat. Daarmee gaat een dikke streep door de plannen om in Rusland aan de slag te gaan’, aldus Binnerts.

’Groot project’

Binnerts was dit jaar dicht bij een overgang naar het luxueuze Grand Hotel Rodina in de Russische badplaats Sochi aan de Zwarte Zee. Problemen met het verkrijgen van een werkvergunning, stonden een overgang in de weg.

Binnerts meldde half augustus naast het avontuur in Rusland nog twee ijzers in het vuur te hebben. Het zou gaan om een ‘groot project in Amsterdam’ en een zaak ‘in de regio Amsterdam’. Laatst genoemde optie leek de meest serieuze optie, zo bleek 13 augustus.

Zie ook

Reageer op dit artikel