nieuws

Imposante stap InterScaldes in nieuwe Lekker

Restaurant

Restaurant InterSaldes in Kruiningen gaat met grote stappen richting de hoogste regione in de nieuwe Lekker. De door velen zo geprezen eetgelegenheid van Jannis Brevet stond vorig jaar nog op plaats 48. Nu stormt het de top-20 binnen.

Imposante stap InterScaldes in nieuwe Lekker

InterSaldes staat dit jaar op plaats 19. Daarmee heeft de luxe eetgelegenheid de weg naar boven weer gevonden.

De 48ste plaats van vorig jaar werd het jaar daarvoor ook bereikt. In Lekker 2005 stond het restaurant nog op plaats 34. Het jaar daarvoor 25 en daarvoor zelfs zeventien. In Lekker 2002 daarentegen stond InterScaldes slechts 42ste.

Bekijk hier foto’s van InterScaldes:

Recepten van Jannis Brevet

Meer nieuwsberichten over Lekker:

Ranglijsten van Lekker 2008

Reageer op dit artikel