nieuws

Indiase vrouw overtreft Gordon Ramsay

Restaurant

Gordon Ramsay is overtroffen door een Indiase vrouw als het gaat om het eten van hete pepers. Ramsay spuugde zijn bhut jolokia, een van de sterkste pepers ter wereld, weer uit en smeekte om water. De vrouw at er daarentegen in twee minuten tijd 51 op! De 26-jarige moeder krijgt waarschijnlijk een vermelding in het Guinness Book of Records.

Indiase vrouw overtreft Gordon Ramsay

Gordon Ramsay probeerde één pepertje te eten, maar spuugde deze snel weer uit en smeekte om een paar slokken koud water. De vrouw Anandita Dutta Tamuly at er 51 op én wreef een minuut lang met de pitten van 25 pepers in haar ogen.

Beetje misselijk

Anandita Dutta Tamuly gaf haar optreden voor een publiek in Jorhat, in het noordoosten van India. Tamuly voelde zich na afloop naar eigen zeggen slecht, maar dat was omdat ze had gehoopt zestig pepers te consumeren. Dat zou haar eerder wel zijn gelukt. Guinness World Records moet nog bevestigen dat het om een record gaat.

Tamuly begon al op 5-jarige leeftijd pepers te eten. ‘Ik had een tongontsteking en mijn

moeder behandelde die ontsteking met een pasta van pepers. Vanaf dat moment ontwikkelde ik een voorliefde voor pepers’, aldus de vrouw.

Reageer op dit artikel