nieuws

Indrukwekkend Ivy op 20 in nieuwe Lekker 2010

Restaurant

François Geurds maakt met zijn nieuwe restaurant Ivy grote indruk in de nieuwe Lekker. Het Rotterdamse restaurant Ivy komt, ondanks dat het nog geen jaar open is, spectaculair binnen op plaats twintig.

Indrukwekkend Ivy op 20 in nieuwe Lekker 2010

Voor Geurds betekent het de tweede grote triomf in korte tijd. Twee weken geleden was hij een van de grote winnaar bij GaultMillau. Nu maakt hij ook in Lekker indruk met een nieuwe notering op plaats twintig. Tussendoor pakte hij ook nog de koppositie in restaurantgids SpecialBite.

Restaurant Ivy is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Het restaurant staat bekend om zijn verregaande, kwalitatieve creaties, afkomstig uit de kookkoker van Geurds. Geurds leerde het vak in Groot-Brittannië waar hij enkele jaren de rechterhand was van de Britse kookgrootheid Heston Blumenthal.

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2010:

» Lekker Top 100 2010

» Niet meer opgenomen 2010

» Op de drempel 2010

» Debutanten 2010

» Grootste stijgers 2010

» Snelste dalers

» Provincietoppers 2010

Reageer op dit artikel