nieuws

Informatiedag Cees Helder Academie op 13 december

Restaurant

De opleiding Gastronomisch Ondernemer van de Cees Helder Academie houdt op maandag 13 december een informatiemiddag. Belangstellenden zijn van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom op de Benthemstraat 27 te Rotterdam.

Informatiedag Cees Helder Academie op 13 december

Cees Helder en docenten zullen geïnteresseerden in de opleiding voorzien van de benodigde informatie. Ook kan men een gesprek aangaan met studenten die de opleiding nu volgen. Wie wil kan zich direct aanmelden voor de opleiding Gastronomisch Ondernemer. De tweede lichting van de opleiding zal begin april 2011 van start gaan.

De tweejarige opleiding Gastronomisch ondernemer zal de studenten alle benodigde kennis en vaardigheden verschaffen om succesvol een eigen gastronomische onderneming op te bouwen. Om dat te bereiken heeft het studieprogramma de volgende pijlers: ondernemersvaardigheden, management en gastronomie.

In het eerste jaar van de opleiding ligt het accent op het nadenken over het concept van de toekomstige eigen onderneming, de bedrijfsformule en de verhouding tussen koken en serveren in relatie tot gasten en gastronomie. In het tweede jaar ligt het accent op het managen en het tonen van ondernemerschap in relatie tot gasten en gastronomie.

Reageer op dit artikel