nieuws

Inkoopclub KHN in 2010 operationeel

Restaurant

De inkoopcombinatie van Koninklijk Horeca Nederland (KHN), Smart Chain, moet in 2010 operationeel zijn. Volgend jaar start een pilot in één of twee regio’s met de inkoopcombinatie voor leden van KHN.

Inkoopclub KHN in 2010 operationeel

Dat meldt Misset Horeca. Dit jaar wordt gebruikt om leveranciers en ondernemers te vinden. Volgend jaar wordt er proef gedraaid met één of twee regio’s. De testperiode wordt in 2008 uitgebreid met meerdere regio’s. In 2010 moet de Horeca Smart Chain operationeel zijn.

De Horeca Smart Chain is bedacht door KHN, Foodstep, TNO en KPN. Door gezamenlijk in te kopen kunnen de kosten met 25 procent omlaag. KHN-baas Jeu Claes zal woensdag 31 mei de verdere plannen bekend maken in Horeca City in Amsterdam.

Reageer op dit artikel