nieuws

Innovatief pre-kerstdiner van The Colour Kitchen groot succes

Restaurant

Medewerkers van restaurant The Colour Kitchen kregen vrijdag een flinke tegenvaller: vanwege het slechte weer werd een diner voor tweehonderd gasten voor die zondag afgezegd. De medewerkers besloten spontaan een ‘pre-kerstdiner’ te organiseren. Door social media als Twitter werd het idee snel bekend en verspreid en was het restaurant in no time volgeboekt.

Innovatief pre-kerstdiner van The Colour Kitchen groot succes

Het diner werd een groot succes, zo laat het restaurant weten. ‘Binnen 24 uur was het helemaal volgeboekt!’ Er werd ook nog snel een radiocommercial op Wild FM uitgezonden met een oproep om zondag 19 december voor een speciaal ‘pre-kerstdiner’ naar het restaurant te komen.

‘Hiermee is weer eens bewezen dat de inzet van social media binnen zeer korte tijd tot grote successen kan leiden’, aldus Janine de Laat van The Colour Kitchen. ‘De veelal vaste gasten die kwamen, gaven aan dat ze het een super idee vonden. Ze hadden besloten te reageren uit sympathie voor het restaurant en de goede prijs.’

Reageer op dit artikel