nieuws

Inschrijving NK Horeca van start

Restaurant

Leerlingen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor het SVH Nationaal Kampioenschap Horeca 2012, de vakwedstrijd voor leerling-kok, leerling-gastheer/-vrouw en leerling-kastelein. Aanmelden kan tot 31 oktober via www.horecasterren.nl.

Inschrijving NK Horeca van start

De kwalificatiewedstrijden vinden plaats in de periode oktober 2011 tot en met februari 2012. Deze worden in samenwerking met meerdere ROC’s, verspreid over het land, georganiseerd. Tijdens de kwalificatiewedstrijden kunnen de leerlingen zich plaatsen voor de halve finales op 15 en 16 maart 2012 in Ahoy Rotterdam tijdens Skills Masters. De finale vindt plaats op 17 maart 2012.

Het wedstrijdprofiel van het NK Leerling-Kastelein is uitgebreid. Naast leerlingen van de opleiding tot Manager/ondernemer café-bar en Manager/ondernemer fastservice, kunnen nu ook leerlingen van de opleiding Manager/ondernemer horeca deelnemen.

Skills Masters is het beroepenevenement voor vmbo- en mbo-leerlingen, alsmede voor startende en ervaren werkzoekende vakmensen. Onderdeel van dit evenement is het SVH Nationaal Kampioenschap Horeca. Tevens wordt voorlichting gegeven over diverse opleidingen en banen in de horeca. Om de belangstelling voor de horeca te stimuleren en de instroom te bevorderen, neemt SVH sinds 2009 namens de branche deel aan dit evenement.

Reageer op dit artikel