nieuws

Interieurbouwer Kaja vernieuwt website

Restaurant

Interieurleverancier Kaja in Rijssen heeft haar website volledig vernieuwd. De site heeft een eigentijdse uitstraling en biedt eenvoudig om online een offerte op maat aan te vragen.

Interieurbouwer Kaja vernieuwt website

De vernieuwde site is 1 juli gelanceerd. Op de site is de volledige collectie met de nieuwste modellen zitmeubilair, tafels, verlichting en accessoires te vinden. Nieuw is dat producten in een offerte op maat aangevraagd kunnen worden. Binnen een dag is de offerte bij de aanvrager.

Verder bevat Kaja.nl sfeerimpressies van gerealiseerde projecten in de horeca, catering, onderwijs, zorginstellingen en bedrijfsruimtes. De stijlen variëren van klassiek tot modern en van functioneel tot design.

Reageer op dit artikel