nieuws

Internationale prijs voor De Echoput

Restaurant

Peter Klosse, eigenaar van Restaurant De Echoput bij Apeldoorn en columnist bij Misset Horeca, neemt op 16 november de IRHA-trofee voor ‘Best New Luxury Restaurant of the World 2008’ in ontvangst. Hij is hiervoor onderweg naar Beverly Hills.

Internationale prijs voor De Echoput

De trofeeën worden uitgereikt tijdens een gala avond, op de thuisbasis van de Golden Globes, in Beverly Hills, Californië. De Echoput is daarnaast samen met Le restaurant de l’hotel uit Parijs, Tru uit Chicago en Fearing’s uit Dallas genomineerd voor de ‘International luxury restaurant of the year’. De winnaar hiervan wordt op de avond zelf bekend gemaakt.

De ‘International Restaurant and Hotel Awards’ (IRHA) worden jaarlijks uitgereikt aan hotels en restaurants uit 50 verschillende landen. Deze onderscheidingen worden beschouwd als de meest prestigieuze onderscheidingen binnen de horeca. Op de tweede, respectievelijk derde plaats staan restaurant Fearing’s in Dallas, USA, en Aurora in Macau, China.

De ceremonie wordt gepresenteerd door de bekende Amerikaanse televisiepresentator Mark DeCarlo.

Reageer op dit artikel