nieuws

Ivy dendert top-10 nieuwe Lekker 2011 binnen

Restaurant

Restaurant Ivy in Rotterdam is een van de meest opvallende restaurants in de nieuwe editie van Lekker. Het restaurant van François Geurts schiet als een komeet van plaats twintig zo de top-10 binnen met een notering op plaats zeven.

Ivy dendert top-10 nieuwe Lekker 2011 binnen

Ivy was vorig jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Lekker. Toen met een indrukwekkende plaats twintig. Nu snelt het door naar plaats zeven en laat het gerenommeerde topzaken als La Rive en De Bokkedoorns achter zich.

Met dertien plaatsen winst is Ivy niet de snelste stijger in de top-100. Dat is ’t Brouwerskolkje in Overveen. Die gaat van 76 naar 28, 48 plaatsen winst. In de top van de ranglijst is Ivy wel de snelste stijger.

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011:

Reageer op dit artikel