nieuws

Ivy hoogste nieuwe in Lekker

Restaurant

Restaurant Ivy in Rotterdam is de hoogste nieuwe binnenkomer in de nieuwe Lekker. Lekker geeft nog meer namen prijs van restaurants die nieuw binnenkomen in de prestigieuze restaurantranglijst.

Ivy hoogste nieuwe in Lekker

In een nieuwsflits meldt Lekker dat er elf nieuwe namen in de top-100 staan. Daarbij is Ivy van Francois Geurds de hoogste nieuwe binnenkomen. Andere hoge nieuwe binnenkomers zijn Lambermon’s in Haarlem en De Hoefslag in Bosch en Duin.

De mutaties in de nieuwe gids van Lekker worden maandag 9 november bekendgemaakt. De dag erop ligt de voor restaurants belangrijke eetgids in de winkel. Samen met de Michelingids en GaultMillau behoort Lekker tot de toonaangevende culinaire gidsen van ons land.

Extra nieuwsbrieven

Wilt u direct op de hoogte zijn van al het Lekkernieuws? Op maandag 9 november en dinsdag 10 november brengt Misset Horeca twee extra nieuwsbrieven omtrent alle mutaties in Lekker 2010. Reacties, foto’s, video’s en natuurlijk alle lijsten staan erin. U kunt zich nu nog aanmelden voor deze nieuwsbrieven. Klik hier om uw e-mailadres achter te laten en kies voor de optie Misset Horeca-nieuwsbrief.

Reageer op dit artikel