Jaarbeurs Catering start nieuw horecabedrijf Zeyn

Jaarbeurs Catering start nieuw horecabedrijf Zeyn

Het Jaarbeursplein in Utrecht heeft er een nieuwe ontmoetingsplek bij: Zeyn. De zaak bevindt zich naast het Beatrix theater en heeft met de knaloranje banieren aan de gevel een opvallende plek aan het plein. Jaarbeurs Catering exploiteert het nieuwe horecabedrijf.

Centraal in Zeyn staat de ontmoeting tussen mensen. ‘De hele zaak is op ontmoetingen afgestemd’, aldus bedrijfsleider van Zalingen. ‘Voor gasten met weinig tijd voor een snelle kop koffie of juist voor een uitgebreide lunch. De service kan aan ieders tempo worden aangepast.’

De inrichting van Zeyn is verrassend te noemen; een grote boom is de eyecatcher en vormt samen met de grote ronde bar het ‘kloppende hart’ van de zaak.

‘Een zakelijk gesprek wordt actief gevoerd aan de hoge statafels bij de entree. En aan de lange leestafel wordt koffietijd echt ‘tijd voor jezelf’.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.