nieuws

Jaarbeurs Catering start nieuw horecabedrijf Zeyn

Restaurant

Het Jaarbeursplein in Utrecht heeft er een nieuwe ontmoetingsplek bij: Zeyn. De zaak bevindt zich naast het Beatrix theater en heeft met de knaloranje banieren aan de gevel een opvallende plek aan het plein. Jaarbeurs Catering exploiteert het nieuwe horecabedrijf.

Jaarbeurs Catering start nieuw horecabedrijf Zeyn

Centraal in Zeyn staat de ontmoeting tussen mensen. ‘De hele zaak is op ontmoetingen afgestemd’, aldus bedrijfsleider van Zalingen. ‘Voor gasten met weinig tijd voor een snelle kop koffie of juist voor een uitgebreide lunch. De service kan aan ieders tempo worden aangepast.’

De inrichting van Zeyn is verrassend te noemen; een grote boom is de eyecatcher en vormt samen met de grote ronde bar het ‘kloppende hart’ van de zaak.

‘Een zakelijk gesprek wordt actief gevoerd aan de hoge statafels bij de entree. En aan de lange leestafel wordt koffietijd echt ‘tijd voor jezelf’.

Reageer op dit artikel