nieuws

Jade Villa Maarssen beste Chinese restaurant

Restaurant

Jade Villa in Maarssen staat op plaats één in de top 88 van beste Chinese restaurants van Nederland. De winnaar was vorig jaar niet opgenomen in de ranglijst, die een initiatief is van Uitgeverij Vizier.

Jade Villa Maarssen beste Chinese restaurant

De beste van vorig jaar, restaurant Mandarin in Heemstede, eindigt in de lijst van 2011 op plaats twee. De runner-up van 2010, restaurant Lotus uit Maastricht, bezet in de huidige lijst de laagste podiumplaats.

Nieuwkomer Jade Villa scoort onder meer hoog op de criteria keuzevariëteit, kwaliteit, smaakcombinaties, prettige ambiance en zeer goede en gastvrije bediening.

Bezoekers van Chinese restaurants konden de afgelopen maanden hun ervaringen, meningen en beoordelingen achterlaten op een speciale website. De 88 best beoordeelde restaurants werden door keurmeesters bezocht om de definitieve volgorde vast te stellen.

Uitgeverij Vizier heeft gekozen voor een top 88, omdat dit getal een Chinese oorsprong heeft. Binnen de Chinese cultuur staat het symbool voor geluk en blijdschap en fortuin of welvaart. Het cijfer 8 wordt gezien als een groot geluksgetal en 88 als het grootste geluksgetal.

Reageer op dit artikel