nieuws

Jalhaij staat open voor La Rive

Restaurant

Pascal Jalhaij lijkt open te staan om opvolger te worden van Edwin Kats bij restaurant La Rive in het Amstel Hotel in Amsterdam. ‘Wanneer het Amstel belt, zal ik een aantal slapeloze nachten hebben’.

Jalhaij staat open voor La Rive

Jalhaij zegt in De Telegraaf dat hij bij cateraar Marfo ‘zijn gasten zo mist’. Na zijn vertrek bij het Palace Hotel (Restaurant Chatillon) in Noordwijk aan Zee koos Jalhaij bewust voor de luwte na enkele stormachtige jaren in de culinaire schijnwerpers. Hij kookte in korte tijd twee Michelinsterren bij elkaar bij Restaurant Vermeer in Amsterdam.

‘Op het moment dat ik voor mijn gezin koos, heb ik gezegd dat er maar twee uitzonderingen zouden zijn, en dat is wanneer het Amstel Hotel belt of wanneer ik in Chateau Neercanne chef kan zijn’, zegt Jalhaij.

Hij vervolgt: ‘En nu wordt me overal gevraagd of het Amstel al heeft gebeld. Dat is overigens niet erg waarschijnlijk, maar mocht het gebeuren… ik zal een aantal slapeloze nachten hebben en heel wat moeten uitleggen aan mijn gezin’.

In een recente poll in de nieuwsbrief van Misset Horeca wordt Jalhaij getipt als opvolger van Edwin Kats. Jalhaij kreeg beduidend meer stemmen dan Robert Kranenborg, Chris Naylor en Ron Blaauw.

Zie ook

Reageer op dit artikel