nieuws

Jamie Oliver in tranen door ongezond Amerika

Restaurant

Jamie Oliver raakt tot tranen toe geroerd tijdens zijn missie om Amerikanen gezonder te laten eten. Hij krijgt maar nauwelijks begrip voor zijn inzet in Huntington, Virginia, de Amerikaanse stad met de meeste inwoners met overgewicht.

Jamie Oliver in tranen door ongezond Amerika

De reacties op het gezonde eten van deze Britse topchef zijn zo erg dat Jamie Oliver in tranen uitbarst: ‘Ze begrijpen me niet, ze begrijpen niet waarom ik hier ben’, snikt hij voor de camera.

De Britse televisiekok was in ‘de meest ongezonde stad van Amerika’ voor de opnames van zijn show Jamie Oliver’s Food Revolution.

Hij laat zien dat kinderen op school pizza krijgen als ontbijt en dat vindt dan iedereen de normaalste zaak van de wereld. Ook vraagt hij met een tros tomaten in de hand aan een schoolklas om deze te benoemen, waarop een jongetje stellig beweert het dat aardappels zijn. In een andere kantine telt de friet mee als groente.Bekijk hier de tranen van Jamie Oliver.

Reageer op dit artikel