nieuws

Jamie Oliver maakt blad Margriet

Restaurant

Chef Jamie Oliver is deze week gasthoofdredacteur van het vrouwenblad Margriet. In de speciale editie van het weekblad geeft de Britse chef onder andere een variant op de Hollandse kroket.

Jamie Oliver maakt blad Margriet

Hoofdredacteur Leontine van den Bos van Margriet ziet Jamie Oliver als een van de meest gedreven koks ter wereld. ‘Hij inspireert mensen om van koken te genieten en het weer leuk en gezond te maken,’ voor Margriet reden genoeg om hem te vragen als gasthoofdredacteur van nummer 17, 2012, 20 april.

Koken en gezondheid
Jamie Oliver zegt zeer vereerd te zijn toen Margriet hem vroeg om gasthoofdredacteur van Margriet te zijn. ‘Koken en gezondheid hebben een grote rol in het blad. Ook vertel ik over Essex, waar ik ben opgegroeid.’ Daarnaast bevat de Margriet een overzicht van Jamies favorieten.

Lezers kunnen een diner winnen bij Fifteen in Amsterdam. De opbrengst van de bel en win actie gaat ook naar de opleiding van Fifteen. Jamie Oliver is bekend met bladen maken. Hij heeft ook een eigen tijdschrift dat inmiddels ook in het Nederlands verschijnt.

Reageer op dit artikel