nieuws

Jamie Oliver zet spionnen in

Restaurant

Restaurant Fifteen in Amsterdam wordt eens per twee weken grondig bespioneerd. De ‘spion’ wordt gestuurd door Jamie Oliver zelf, de bedenker van het restaurant waar kansarme jongeren werken.

Jamie Oliver zet spionnen in

Dat verklapt de tv-kok in een interview in De Telegraaf. ‘Ik heb veel overleg met Ben en Bastiaan, de chef-koks van Fifteen, en ik stuur een keer in de twee weken een spion om te proeven. Die brieft alles aan mij door en als iets niet in orde is, bel ik een van de chefs om het te bespreken’, aldus Oliver.

Oliver geeft verder aan dat hij blijft werken aan uitbreiding van de keten. In mei opent hij een derde Fifteen in Cornwall en later dit jaar een vierde in Melbourne. Oliver: ‘Fifteen moet mijn kindje blijven. Ik kan maar op een plek tegelijk zijn. Acht restaurants zou mooi zijn, dat is nog te overzien’.

Reageer op dit artikel