nieuws

Jan de Wit gooit reserveringsbeleid om

Restaurant

De voormalige sterkok Jan de Wit die bekend is van De Nederlanden in Vreeland heeft in zijn nieuwe zaak in Amsterdam het roer qua reserveringen volledig omgegooid. De Wit hoopt zo de zaak levendiger te maken.

Jan de Wit gooit reserveringsbeleid om

Bij Le Restaurant in Amsterdam kan alleen nog worden gereserveerd voor gezelschappen vanaf vier personen. Daarnaast wordt er een aantal couverts vrijgehouden voor mensen die ’s avonds nog even langs lopen.

‘We willen de zaak levendig houden. We kunnen het reserveringsboek volzetten voor weken, maar dat willen we niet. Dan wordt het een stijf gedoe. We willen een vlotte tent waar leuke mensen ook even kunnen binnenwippen en een tafeltje kunnen krijgen om te eten’, aldus De Wit in de nieuwsbrief van Culisite.

Jan de Wit baarde enkele weken geleden opzien door na vijf jaar afwezigheid weer een restaurant te starten in ons land. De Wit woonde de laatste jaren in Zuid-Frankrijk nadat hij rond de eeuwwisseling De Nederland in Vreeland vaarwel zegde.

Reageer op dit artikel