nieuws

Jan Meurs (50) trakteert op gratis tuinconcert

Restaurant

Horecaondernemer Jan Meurs van het nieuwe Tilburgse restaurant Etenstijd viert op woensdag 20 september zijn vijftigste verjaardag met een gratis concert. De voormalige eigenaar van het befaamde supermarktconcept Lekker & Laag heeft onder meer Gerard Joling, Albert West, Xander de Buisonjé en Wesley uitgenodigd op zijn verjaardag.

Jan Meurs (50) trakteert op gratis tuinconcert

Dat meldt het Brabants Dagblad. Maximaal vijfduizend mensen kunnen het concert bijwonen in de tuin van het restaurant van de familie Meurs, Etenstijd. ‘Ik word vijftig en wil de Tilburgers trakteren. Zij zijn het die onze supermarkt Lekker en Laag destijds groot hebben gemaakt’, aldus Meurs.

Etenstijd is een eetgelegenheid waarbij voor een vaste uurprijs (22 euro voor twee uur) onbeperkt kan worden gegeten. De kaart is zeer uitgebreid en varieert van kotelet tot krokodil. Vanaf de opening begin april ontvangt Etenstijd 2500 gasten per week.

Reageer op dit artikel