nieuws

Jan van Lissum bouwt af

Restaurant

Jan van Lissum werkt aan een aftocht. De man achter onder andere Wine & Food Association, Wine Professional en GaultMillau treedt stapsgewijs terug uit zijn bedrijf.

Jan van Lissum bouwt af

De 63-jarige Van Lissum maakt plaats voor zijn kinderen, de 28-jarige dochter Kyra en de 33-jarige Jan Sebastian.

‘Stapsgewijs ga ik terugtreden en het bedrijf aan mijn dochter en zoon overdragen. Ik verwacht over anderhalf jaar gereed te zijn. Ik blijf wel actief bij GaultMillau en bij het Forum Gastronomicum voor jonge sommeliers’, aldus Van Lissum in De Telegraaf.

Enkele maanden geleden stapte de rechterhand van Van Lissum, Carsten Klint, uit het bedrijf. Beoogd opvolger Klint is nu werkzaam voor SVH. Wat de aftocht van Van Lissum voor gevolgen heeft voor zijn producten zoals het blad Proefschrift en de beurs Wineprofessional, is niet bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel