nieuws

Japan wint WK Patisserie

Restaurant

Japan is winnaar geworden van de Coupe du Monde 2007. De Japanners bleven tijdens het wereldkampioenschap patisserie in het Franse Lyon Italië en België voor. Nederland deed mee, omdat het geen zin had in een kampioenschap zonder het schier onverslaanbare Frankrijk.

Japan wint WK Patisserie

Het winnende Japanse team bestaat uit Yukio Ichikawa, Toshimi Fujimoto en Kazuya Nagate, zo meldt Bakkerwereld.nl. België legde beslag op de tweede plek. Italië werd derde. Frankrijk mocht als winnaar van de vorige editie niet deelnemen.

Omdat topland Frankrijk er niet was, sloeg ons land dit jaar over, zo liet vooraanstaand teamlid Rudolph van Veen onlangs op de Horecava weten aan de internetredactie van Misset Horeca. De volgende Coupe du Monde is in 2009. Dan zal Nederland zeer waarschijnlijk weer aan de start staan.

Reageer op dit artikel