nieuws

Jeugdweek Alliance eind juni

Restaurant

Restaurants aangesloten bij de Alliance Gastronomique gunnen jongeren een –goedkoper – kijkje in hun keuken. Dit jaar wordt voor het derde jaar op rij een week georganiseerd waarin jongeren tussen 18 en 23 jaar tegen gereduceerd tarief kunnen kennismaken met de culinaire kunsten van de topkoks.

Jeugdweek Alliance eind juni

De jeugdweek ‘Culinair uit je dak’ is van 22 tot en met 28 juni. De doelgroep betaalt 42 euro voor een viergangendiner, inclusief champagne-aperitief, wijn en koffie. Het bedrag van 42 euro komt niet uit de lucht vallen, de Alliance berekent 1 euro voor elk jaar dat ze bestaat.

De jongeren kunnen terecht bij in totaal 34 restaurants die samen 32 Michelinsterren vertegenwoordigen..

Reserveringen kunnen rechtstreeks bij het Alliance-restaurant worden gemaakt onder vermelding van ‘Culinair uit je dak’. Alliance stelt, mede op basis van de twee eerdere edities, dat snel reserveren vereist is ‘want het aantal plaatsen is beperkt’.

Leeftijdscontrole vindt bij het restaurant plaats.

Reageer op dit artikel