nieuws

Jeunes Restaurateurs eren Cas Spijkers met bijzonder menu

Restaurant

35 restaurants van Jeunes Restauranteurs d’Europe (JRE) gaan Cas Spijkers eren met een bijzonder viergangenmenu, waarvan een deel van de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat.

Jeunes Restaurateurs eren Cas Spijkers met bijzonder menu

Deze week serveren de 35 JRE-restaurants het bijzondere viergangen JRE-menu voor 65 euro. Daarvan gaat 25 euro per menu naar KWF Kankerbestrijding.

‘Cas Spijkers heeft veel voor de Nederlandse gastronomie betekend en is voor de Jeunes Restaurateurs d’Europe een groot voorbeeld geweest en een inspiratiebron van talent en passie’, zegt JRE-voorzitter Lex Gasseling. ‘Helaas is deze grootheid te jong gestorven aan de vreselijke ziekte kanker.’

Op de restauranttafels ligt deze week een speciale In Memoriam menukaart. Elke JRE-chef kookt op zijn eigen manier een viergangenmenu, dat geïnspireerd is op het culinaire erfgoed van Cas Spijkers. Het bijzondere menu is verkrijgbaar vanaf morgen tot volgende week maandag, 7 november.

Reageer op dit artikel