nieuws

Jeunes volgt Cas Spijkers op

Restaurant

Het projectrestaurant van Cas Spijkers is Aad Ouborg, eigenaar van apparatuurleverancier Princess en initiator van Chez Cas, zo goed bevallen dat er een vervolg komt. Alleen niet met Cas Spijkers.

Jeunes volgt Cas Spijkers op

Ouborg gaat samenwerken met restaurantclub Jeunes Restaurateurs. Consumenten die een actieproduct van Princess aanschaffen, maken kans op een diner in één van de 24 restaurants van Jeunes. Dit principe hanteerde Ouborg ook bij Chez Cas, het maandrestaurant van Cas Spijkers in De Kerstentuin in Amsterdam.

De directeur van Princess deed zijn onthulling tijdens de afscheidsavond van Chez Cas, zo meldt Misset Horeca. Marketingmanager Martijn van der Sluijs van Princess laat weten dat de actie met Spijkers een groot succes is. ‘Ons doel was om de grootste te worden in funcooking. Dat is ons gelukt’, aldus Van der Sluijs.

Reageer op dit artikel