nieuws

Jochem Myjer doet zelf weer een ‘Kranenborgje

Restaurant

Cabaretier Jochem Myjer haakt in op de rage van de imitaties van Robert Kranenborg die hij zelf eerder veroorzaakt heeft. Hij heeft een video gemaakt waarin hij zelf Robert Kranenborg imiteert. Een ‘Kranenborgje-doen’ is onder topchefs bijna een rage geworden.

Jochem Myjer doet zelf weer een ‘Kranenborgje

Jochem Myjer twittert over zijn nieuwe imitatie van Robert Kranenborg (@Vossius) als ‘een zomerkranenborgje’. Hij doet de imitatie namelijk niet met het zwartgerande originele bril van Robert Kranenborg, maar met een zonnebril.

Joop Braakhekke

‘Een Kranenborg doen’ wordt het nieuwe planken. Dat zei Carsten Klint eerder tegen MissetHoreca. Clint verzamelt op Facebook foto’s van topkoks die met hun middelvinger een bril met zwart monteur goed zetten op hun neus. Topkoks als Jonnie Boer, Erik van Loo en Moshik Roth en Joop Braakhekke zijn al gespot met hun imitatie van Robert Kranenborg.

Bij Jef

Het idee voor de nieuwe rage ontstond een tijd geleden toen cabaretier Jochem Myjer een video maakte voor de opening van restaurant Bij Jef op Texel. Daarin deed hij enkele bn’ers na, onder andere Robert Kranenborg. Inmiddels is de pose waarbij Kranenborg met zijn middelvinger zijn bril goed zet onderwerp van een kleine rage onder topkoks.

Reageer op dit artikel