nieuws

Johannes van Dam is ziek

Restaurant

De bekende restaurantrecensent Johannes van Dam is ziek. Al enige weken worden redactionele bijdrages van Van Dam gemist in onder meer Elsevier en Het Parool.

Johannes van Dam is ziek

Culisite.nl meldt het sombere nieuws in haar nieuwsbrief. ‘We misten Johannes van Dam al een paar weken in Het Parool. Maar afgelopen zaterdag kwam de slechte tijding: Johannes van Dam is ziek’, valt te lezen op Culisite.nl

Wat Van Dam mankeert en hoe ernstig de situatie is, is onbekend. Wel is bekend dat Van Dam eerder dit jaar al enige tijd uit de running was wegens een ziekte.

Johannes van Dam wordt gezien als een van de bekendste en waarschijnlijk de meest kritische recensent van ons land. Van Dam is geboren en getogen in Amsterdam, waar hij voor Het Parool wekelijks nieuwe eettenten bezocht en beschreef.

Reageer op dit artikel