nieuws

Jonnie Boer hersteld van nekhernia

Restaurant

Topkok Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije is nagenoeg volledig hersteld van een maandenlang durende blessure. Drie maanden na het constateren van een nekhernia is Boer weer bijna de oude.

Jonnie Boer hersteld van nekhernia

Last van een dubbele nekhernia? Laat u niet opereren, maar koop een roze zitzak en alle afleveringen van de Amerikaanse politieserie 24 op dvd. Het heeft sterrenchef Jonnie Boer van restaurant De Librije in Zwolle geholpen. Zodanig dat hij na drie maanden al weer bijna de oude is. Afleiding en rust zijn goed voor het herstel.

Boer merkte al snel dat het geen zin had om met zijn pijnklachten door te blijven werken. Hij was kriegelig, chagrijnig en deed daar het team van de Librije geen plezier mee. Dus ging hij plat. ‘Ik vond dat wel egoïstisch van mezelf, maar ik kon niet anders’, zegt hij in een uitgebreid interview in het eindejaarsnummer van Misset Horeca met hem en vrouw Thérèse.

Misschien verklaart zijn houding wel iets van zijn zakelijk succes. Jonnie Boer weet heel precies wat goed is voor hem. En als je dat weet, kun je kun je ook verplaatsen in wat goed is voor anderen. Grote kans dus dat het in 2008 te openen Librije Hotel ’t Spinhuis een succes wordt.

Wordt het dat onverhoopt niet, dat zal dat geen gevolgen hebben voor de Librije zelf. De bank wilde De Librije als onderpand voor de financiering van het hotel. Daar hadden Jonnie en Thérèse geen zin in ze veranderden van bank.

Zie ook

Reageer op dit artikel