nieuws

Jonnie Boer op culinair Portugees topevent

Restaurant

Jonnie Boer is geselecteerd om een een uitgebreid en bijzonder dinner te verzorgen op het meest prestigieuze kookevenement van Portugal, a Tribute to Claudia. De driesterrenkok van De Librije in Zwolle is één van de negen internationale sterrenkoks die in actie komt.

Jonnie Boer op culinair Portugees topevent

A Tribute to Claudia is een culinaire reis rond de wereld in negen dagen, zo laat de Nederlandse f&b manager Justin Ultee van het Villa Joya Hotel in Albufeire, waar het evenement wordt gehouden, weten. Het evenement staat aangeschreven als meest prestigieuze culinaire event van Portugal.

Boer verzorgt er maandag een dinner. Naast Boer komen onder andere ook in actie, de Spaanse chef Dani Garcia, Jacques Pourcel uit Frankrijk, en Chinese en Japanse topchefs van wereld befaamde restaurants.

Misset Horeca zal verslag doen van de prestaties van Boer in Portugal.

Reageer op dit artikel