nieuws

Joop Braakhekke verliest Bib Gourmand

Restaurant

Restaurant Le Garage van Joop Braakhekke is zijn Bib Gourmand kwijt. Dat heeft Michelin zojuist bekendgemaakt. De teleurstelling bij het bekende restaurant is enorm, temeer omdat er dit jaar juist flink is geïnvesteerd in de zaak.

Joop Braakhekke verliest Bib Gourmand

Chef-kok Alexander Kok die bij afwezigheid van Braakhekke het woord voert, is erg teleurgesteld. ‘Het is heel erg jammer. We hebben alles vernieuwd afgelopen zomer en dan is het teleurstellend dat je na zeven jaar de Bib Gourmand verliest’.

Chef-kok Alexander Kok over het verlies

Le Garage is niet de enige verliezer van een Bib Gourmand. Totaal moeten elf restaurants hun Bib inleveren, waarvan één zaak (Cheval Blanc) promoveerde naar een ster. Bij de vervallen ‘bibs’ zien we verder L’Atelier in Gulpen, Hostellerie Van Gaalen in Neeze en ’t Pestengasthuys in Zwolle.

Michelinfeiten op een rij:

Michelinnieuws» Nieuwe Michelinsterren

» Vervallen Michelinsterren

» Veelbelovende restaurants

» Nieuwe Bib Gourmands

» Vervallen Bib Gourmand

» Totale sterrenoverzicht 2007

Joop Braakhekke verliest Bib Gourmand

Reageer op dit artikel