nieuws

JRE houdt voor tweede keer dit jaar kortingsactie

Restaurant

In oktober vindt de tweede editie dit jaar van de tiendaagse kortingsactie van Jeunes Restaurateurs d’Europe plaats. In mei hield de JRE ook al een restaurant tiendaagse. Vorig jaar vond de actie een keer plaats. De 31 aangesloten restaurants bieden tien dagen lang een speciaal viergangenmenu aan voor 40 euro. Sterzaken vragen 50 euro voor het actiemenu.

JRE houdt voor tweede keer dit jaar kortingsactie

De ‘actieweek’ die begint op 14 oktober en duurt tot 23 oktober is een samenwerking met American Express en Dining City. Reserveren kan vanaf vrijdag 23 september vanaf 10 uur via de speciale website van de JRE Restaurant 10-daagse: www.jre10daagse.nl. Vorig jaar startte JRE met deze speciale tiendaagse.

Tijdens de JRE restaurant 10 daagse ontvangen gasten die met hun American Express creditcard betalen een kortingsbon ter waarde van 25 euro, te besteden bij een eerstvolgend bezoek aan een van de JRE restaurants in Nederland.

Per couvert wordt door de restaurateurs van JRE een euro afgedragen aan de Culibus.

In maart 1993 startte de Jeunes Restaurateurs d’Europe – Nederland met een kleine groep restaurateurs, en is inmiddels uitgegroeid naar 31 restaurants verspreid over heel Nederland.

Reageer op dit artikel