nieuws

Jubileumlunch Neercanne is hype

Restaurant

Ruim 3.500 gasten van Château Neercanne hebben sinds februari gekozen voor een speciaal jubileumlunch in het Maastrichtse restaurant. De laaggeprijsde lunch is in het leven geroepen door Ans en Peter Harkema, die 25 jaar restaurateurs van Château Neercanne zijn.

Jubileumlunch Neercanne is hype

Neercanne serveert de jubileumlunch iedere dinsdag tot en met vrijdag sinds februari.

‘De lunch blijkt nu een echte hype te zijn. Elke middag is het restaurant vol. Er zijn vanaf februari tot nu 3.500 gasten geweest’, aldus Peter en Ans Harkema van Château Neercanne.

Neercanne biedt de jubileumlunch aan voor 25 euro. De lunch bestaat uit drie gangen. Leveranciers bieden Neercanne 25 procent korting op de inkoop. Harkema: ‘Dus de leveranciers zijn happy, gasten voelen het als een cadeautje en wij als directie zijn ook blij’.

Reageer op dit artikel