nieuws

Kaaswinkel l’Amuse ook in Amsterdam

Restaurant

De in de horeca bekende kaaswinkel l’Amuse in Santpoort-Noord nabij Haarlem krijgt een broertje in Amsterdam. Eigenaresse Betty Koster zegt op zoek te zijn naar een locatie in de hoofdstad voor een tweede zaak.

Kaaswinkel l’Amuse ook in Amsterdam

Betty Koster laat weten dat veel klanten uit Amsterdam de moeite nemen om naar Santpoort te komen op kaas te kopen. ‘Maar door alle toestanden het afgelopen jaar met de A9 blijven er toch veel weg’, aldus Koster.

Koster zegt dat de verwachtingen van de nieuwe zaak in Amsterdam hoog zijn. Zonder nog veel prijs te willen geven, laat ze weten dat de opzet van de nieuwe kaasshop vernieuwend is. Over welke locatie ze op het oog heeft en wanneer de zaak open moet, worden geen mededelingen gedaan.

Betty Kosters Fromagerie l’Amuse is een begrip in de horeca. Veel chefs kopen er hun kazen of doen er inspiratie op. Betty Koster wordt gezien als een autoriteit op het gebied van kaas.

Reageer op dit artikel