nieuws

Kaatje bij de Sluis kookt voor clowns

Restaurant

Het Overijsselse restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl lanceert een speciaal CliniClown-menu. Het is een uniek driegangenmenu waarvan vijftien euro naar het goede doel gaat. Ook de opbrengst van het kraanwater over heel 2011 gaat naar de clowns.

Kaatje bij de Sluis kookt voor clowns

Kaatje bij de Sluis organiseert in de derde week van januari 2011 een week die geheel in het teken staat van Stichting CliniClowns Nederland.

Tijdens deze week is het mogelijk om met een speciaal menu voor CliniClowns te dineren. Van het speciale drie gangen menu dat vijftig euro per persoon kost, wordt vijftien euro overgemaakt naar CliniClowns. Bovendien schenkt het Blokzijlse restaurant in heel 2011 de opbrengst van al het bestelde kraanwater (1,- euro per fles) aan deze organisatie.

Eigenaren Harald Hovenkamp en Peter Postma, beiden vader van twee kinderen, ondersteunen de doelstellingen van CliniClowns en hebben daarom deze actie bedacht.

De ‘diner voor CliniClown’-actie duurt van dinsdag 18 januari 2011 tot en met zaterdag 22 januari 2011Stichting CliniClowns Nederland
biedt zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier. Op dit moment bereikt de stichting ongeveer een derde van deze kinderen in Nederland, maar ze zou graag minimaal de helft van deze kinderen bereiken.

Reageer op dit artikel