nieuws

Kaatje bij de Sluis past prijzen aan

Restaurant

De prijzen in restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl gaan flink omlaag. Dat zegt Johan Neppelenbroek, de nieuwe manager van het gerenommeerde horecabedrijf. De prijsverlaging, die voor een menu kan oplopen tot meer dan 35 procent, komt een week na de overdracht van het restaurant. Vorige week namen Fons en Anneke van Groeningen na dertig jaar afscheid van ‘hun Kaatje’ en gaven het over aan de Orbys Groep.

Kaatje bij de Sluis past prijzen aan

‘Circa 120,- euro voor een menu vind ik niet passen in deze tijd. We gaan de kaart zodanig aanpassen dat je hier een heel mooi menu hebt voor 75,- euro’, laat meesterkok Neppelenbroek weten. De exploitatie-verantwoordelijke denkt niet dat de prijsaanpassing ten koste gaat van de Michelinster.

Reageer op dit artikel