nieuws

Kameryck: van 60 naar 200 gasten per avond

Restaurant

Restaurant Kameryck organiseert komend weekend een gedurfd muziekspektakel. Op een groot drijvend platform op de plas naast het restaurant worden vier avonden lang zomeravond concerten gegeven. Het aantal dinergasten vermenigvuldigd van normaal 60 naar nu 200 per avond.

Kameryck: van 60 naar 200 gasten per avond

De keukenbrigade verzorgt elke muziekavond 200 driegangen diners en voor 500 gasten hapjes in de pauze. Rondom het concert kan ook bij kraampjes geproefd worden van lekkernijen, waaronder veel streekproducten

Directeur van restaurant en vergaderlocatie Kameryck Mark Haagen: ‘Normaal bedienen we vanuit onze keuken zo’n zestig personen a la carte. Komend weekend gaan we vier avonden lang 200 driegangen menu’s uitserveren.’

‘Plus nog eens hapjes en drankjes voor 500 mensen in de pauze. Het restaurant geeft twee soorten kaarten uit voor het muziekevenement. Een dinerarrangement voor 95 euro per persoon en een avondarrangement voor 55 euro per persoon. Er zijn per avond maximaal 200 dinerkaarten beschikbaar en deze zijn allemaal gereserveerd. Ook de avondkaarten zijn praktisch allemaal uitverkocht. ‘Alleen voor de donderdagavond zijn nog kaarten beschikbaar.’

Kameryck Klassiek

Restaurant en vergaderlocatie Kameryck organiseert vier avonden lang Kameryck Klassiek. Dit is een grootschalig muziekevenement, midden op de naastgelegen plas. Op een drijvend platform van circa 600 vierkante meter worden hiervoor een podium en een tribune, met 500 zitplaatsen, gebouwd. Overdekt, zodat dit evenement bij slecht weer niet ‘in het water’ zal vallen.

Reageer op dit artikel