nieuws

Kasteel Wittem en De Hamert vieren samen eeuwfeest

Restaurant

Kasteel Wittem in het Zuid-Limburgse Wittem en Hostellerie De Hamert in het Noord-Limburgse Wellerlooi bestaan volgend jaar samen honderd jaar. De ruim 110 kilometer uit elkaar gelegen bedrijven hebben de feesthanden ineen geslagen.

Kasteel Wittem en De Hamert vieren samen eeuwfeest

De familiebedrijven willen hun nauwe banden benadrukken door een gezamenlijk arrangement op te stellen, alles in het teken van het honderdjarige bestaan van de bedrijven tenzamen. Het lustrumarrangement ‘Samen 100’ bevat een diner en overnachting bij De Hamert en een diner en overnachting bij Kasteel Wittem.

Kasteel Wittem is sinds 1968 in handen van de familie Ritzen. Hostellerie De Hamert is in 1948 opgericht door de voorgangers van de huidgie directie, Roger en Monique Smits.

Reageer op dit artikel