nieuws

KHN: ‘Gerrit icoon voor horeca

Restaurant

De Nederlandse horeca verliest in Gerrit van der Valk een markante ondernemer. Dat zegt Lodewijk van der Grinten, directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Gerrit van der Valk overleed dinsdagmiddag op 80-jarige leeftijd aan een hersenbloeding.

KHN: ‘Gerrit icoon voor horeca

‘Gerrit van der Valk is een icoon voor de Nederlandse horeca’, zegt Van der Grinten. Volgens hem is de Nederlandse hotel- en restaurantsector dankzij Van der Valk laagdrempelig en toegankelijk geworden voor iedere Nederlander.

‘Veel horecaondernemers hebben zich door hem laten inspireren hoe gasten te verleiden om de horeca te bezoeken’, aldus Van der Grinten.

De directeur van KHN noemt het concern met de bekende toekan met stip het grootste horecabedrijf van Nederland. ‘Wie heeft er niet gegeten of geslapen in een restaurant of hotel van Van der Valk?’, aldus Van der Grinten.

Reageer op dit artikel