nieuws

KHN haalt Michelingids binnen

Restaurant

De presentatie van de nieuwe Michelingids vindt dinsdag 28 november plaats. Dat maakt KHN bekend in haar ledenblad. De branchevereniging speelt zelf een belangrijke rol bij de lancering van de nieuwe gids.

KHN haalt Michelingids binnen

De Michelingids editie 2007 wordt gepresenteerd tijdens de Algemene Ledenvergadering van de sector Restaurants van KHN. Die wordt dit jaar op 28 november gehouden in het Beatrix Theater in Utrecht. Het gaat om de eerste aparte Nederlandse uitgave van de rode gids. Voorheen stonden Nederlandse restaurants vermeld in de Benelux-editie.

Vorig jaar hield Michelin het rustig rond de lancering van de nieuwe gids met louter een persbericht over de stermutaties. Het jaar ervoor werd nog flink uitgehaald op de culinaire vakbeurs EFFF in Maastricht. Tijdens die presentatie was de belangstelling enorm, mede door het toekennen van een derde ster voor restaurant De Librije. De belangstelling werd nog eens aangewakkerd door geruchten over spectaculaire mutaties in de gids.

Reageer op dit artikel