nieuws

KHN-leden gratis naar voorvertoning film El Bulli

Restaurant

Er is nog plek voor het bijwonen van de voorvertoning van de nieuwe film El Bulli – Cooking in progess in Figi in Zeist op dinsdag 30 augustus. De voorvertoning, georganiseerd door Koninklijke Horeca Nederland (KHN), is een dag na de officiële première en twee dagen voordat de film in de bioscopen te zien is.

KHN-leden gratis naar voorvertoning film El Bulli

Zo’n 450 leden van KHN hebben zich tot dusver aangemeld om de voorvertoning in Figi in Zeist bij te wonen. KHN-manager Hans van der Kooij laat weten dat er nog plek is voor zo’n honderd leden.

De film begint om 20.00 uur. Vooraf is er tijd voor een bak koffie en na afloop is er een borrel. Leden van KHN kunnen gratis naar de film. Wel is het nodig om vooraf kaarten te reserveren. Dat kan tot vrijdag 26 augustus om 16.00 uur via restaurants@khn.nl.

Maandagavond is de officiële première van El Bulli in Carrè in Amsterdam. Vanaf donderdag 1 september is de film over het fameuze Spaanse restaurant met de spraakmakende chef-kok Ferran Adrià te zien in de bioscopen in ons land.

Reageer op dit artikel