nieuws

KHN terughoudend met verzoek G7

Restaurant

KHN reageert terughoudend op het verzoek van de G7 om de looneis van plus 1,5 procent in de nieuwe horeca CAO te laten vallen. De zeven belangrijkste restaurantorganisaties van ons land pleiten voor een nullijn in de horecalonen. Dit verzoek hebben ze in een brief aan KHN kenbaar gemaakt.

KHN terughoudend met verzoek G7

KHN woordvoerder Joris Prinssen zegt tegen MissetHoreca.nl: ‘KHN heeft op 11 januari van dit jaar een duidelijk persbericht opgesteld; er is een resultaat, maar geen akkoord (voor de nieuwe Horeca CAO – red).

Op dit moment worden meningen en standpunten van onze achterban verzameld en we betrekken die bij het opstellen van een advies aan het Landelijk Bestuur.’

Koninklijke Horeca Nederland komt naar verwachting in maart met een advies over de nieuwe CAO.

Reageer op dit artikel