nieuws

Kids aan de kook in Scossa

Restaurant

Restaurant Scossa had maandag een bijzondere keukenbrigade. Hij bestond voornamelijk uit kinderen tussen de zes en twaalf jaar uit gezinnen die worden bijgestaan door het Leger des Heils. Chef-kok Michel Westerman ging de kinderen voor en gaf hen kookles.

Kids aan de kook in Scossa

Na de ‘cooking classes’ konden de twintig kinderen samen met hun ouders en de begeleiders van het Leger des Heils hun zelfgemaakte eten opeten. De kooklessen werden afgesloten met een kerstverhaal.

De kinderkookles is een initiatief van het Renaissance Amsterdam Hotel en werd voor de tweede keer georganiseerd. Het Renaissance Amsterdam Hotel en het Amsterdam Marriott organiseren samen met het Leger des Heils op donderdag een diner voor dak- en thuislozen. Het kinderkookdiner is daar een aanvulling op.

Het kerstfeest voor de dak- en thuislozen en alleenstaande ouderen wordt dit jaar al voor de 29e keer georganiseerd. Medewerkers van het hotel worden ingezet om hieraan mee te werken.

Reageer op dit artikel