nieuws

Klein Paardenburg gaat tweede zaak exploiteren

Restaurant

Restaurant Klein Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel gaat uitbreiden naar Zandvoort. Met ingang van november van dit jaar gaat Klein Paardenburg de totale food & beverage van de Kennemer Golf&Country Club verzorgen.

Klein Paardenburg gaat tweede zaak exploiteren

De exploitatie bestaat uit een restaurant met 60 couverts, een bar, twee zalen met een capaciteit van totaal 100 couverts en een ouderwetse jachtkamer met een capaciteit van 20 couverts.

De Kennemer Golf Club heeft zich bij hun keuze laten adviseren door Jaap Funnekotter, de directeur van Hotelschool The Hague. Klein Paardenburg is door Lekker opgenomen als aanbevolen restaurant. Chef-kok is Martijn Rhoon.

Golftoernooi

De KG&CC is opgericht in 1910. De golfbaan is een 27 holes links course, en ligt ongeveer 1,5 kilometer van de zee. De golfbaan is een van de top honderd banen in de wereld en is ook dit jaar weer de host van de KLM Open.

Reageer op dit artikel