nieuws

KLM serveert menu van topchef Margot Janse

Restaurant

Vliegvaartmaatschappij KLM serveert vanaf december 2009 een menu in de world businessclass van de Nederlandse topkok Margot Janse. Op maandag 23 november krijgt de pers in restaurant Hofstede Meerzigt in Zoetermeer een voorproefje van dit menu en de bijbehorende wijnen.

KLM serveert menu van topchef Margot Janse

Margot Janse komt naar Nederland om in Zoetermeer een persoonlijke toelichting op haar gerechten te geven die de World Businessclass in de laatste maand van dit jaar gaat serveren. De wijnen die daarbij geserveerd worden, zijn –net als de chef- afkomstig uit Zuid-Afrika. Wijnimporteur L’Exception Lenselink verzorgt de bijbehorende wijnen als Boschendal, Pinehurst en Moreson uit de regio Franschhoek.

Janse is werkzaam in The Tasting Room in Le Quartier Français in Franschhoek, in Zuid-Afrika. Ze staat in de top 50 van beste chefs ter wereld. Vorig jaar was ze in Nederland te gast bij Hotel Okura in Amsterdam, vanwege een samenwerkingsproject.

Reageer op dit artikel