nieuws

Klosse schrijft nieuwe wijncursus

Restaurant

De Academie voor Gastronomie van initiatiefnemer Peter Klosse start een nieuwe wijncursus. De nadruk van de nieuwe cursus ligt niet op de herkomst van wijn, maar op de smaak. Smaakprofessor Klosse heeft tiendelige cursus zelf geschreven.

Klosse schrijft nieuwe wijncursus

Thema van deze cursus is om wijnen te leren begrijpen vanuit een gastronomisch perspectief, meldt de Academie voor Gastronomie. In de nieuwe cursus staat de smaak van wijn centraal, waardoor het gemakkelijker wordt om wijnen te begrijpen.

De cursus bestaat uit tien lessen waarbij de stof gebaseerd is op ‘aan de slag met wijn’, het standaardwerk over wijn dat door Peter Klosse is geschreven. De cursus wordt verzorgd door Nel Minkjan en start op 3 september 2007.

Eerdere berichten over Peter Klosse

Reageer op dit artikel