nieuws

Koetjes en Kalfjes getroffen door brand

Restaurant

De Haagse vestiging van restaurant ‘Koetjes en kalfjes’ in de Frederikstraat is getroffen door brand. De eetgelegenheid moet daardoor een week haar deuren sluiten. Er is rook- en waterschade ontstaan.

Koetjes en Kalfjes getroffen door brand

De brand ontstond op zaterdagochtend 21 februari in de opslagruimte boven het restaurant. Daar bevindt zich ook de omkleedruimte van het personeel. Bij aankomst van de brandweer stond het pand vol met rook. Om de brand te blussen is een gat in het plafond van het restaurant naar boven gemaakt.

De bedrijfsleider van het Haagse restaurant laat in het Algemeen Dagblad weten dat Koetjes en Kalfjes voorlopig op slot blijft, waarschijnlijk tot het einde van de week. De sluiting heeft niet alleen met de brand te maken. Er stond een restyling van de eetgelegenheid op stapel en die wordt nu meteen doorgevoerd.

Reageer op dit artikel