nieuws

Koetjes en Kalfjes in Haarlem open

Restaurant

Het bistroconcept Koetjes en Kalfjes heeft er weer een zusje bij. Haarlem is de derde vestiging van het concept van Erwin Rozendal van De Beukenhof in Oegstgeest. Rozendal noemt concrete locaties voor een verdere uitrol van het bistroconcept.

Koetjes en Kalfjes in Haarlem open

De zaak in Haarlem is gevestigd op de Oude Groenmarkt naar de Grote Kerk. In het pand zaten eerder Pecherie Haarlem aan Zee en Agua. ‘Koetjes en Kalfjes begon als een bistrootje naar De Beukenhof. Het loopt nu echter een beetje uit de hand’, aldus Rozendal.

Koetjes en Kalfjes bestaat momenteel uit drie vestigingen in Oegstgeest, Noordwijk en Haarlem. In april gaat de volgende bistro open. Plaats van handeling: Den Haag.

‘Het voormalige restaurant Luden aan de Frederikstraat wordt verplaatst naar het Plein in Den Haag. Koetjes en Kalfjes Den Haag wordt een moderne bistro met een food & winebar “Koetjes Next Door”’.

Naar Den Haag zijn er meer plannen. Nummer vijf en zes moeten volgend jaar in Leiden en Zoetermeer komen. Daarnaast denkt Rozendal aan Amsterdam. Erwin Rozendal is samen met zijn partner Jacky Weeber verantwoordelijk voor de uitrol van Koetjes en Kalfjes.

Zie ook

Reageer op dit artikel