nieuws

Koetjes en Kalfjes ook in Den Haag

Restaurant

Koetjes en Kalfjes, het bistroconcept van Erwin Rozendal en Jacky Weeber, is er nu ook in Den Haag. In de Frederikstraat heeft het concept zijn intrek genomen in de voormalige locatie van restaurant Luden.

Koetjes en Kalfjes ook in Den Haag

Dat laat Erwin Rozendal van Restaurant-Hotel De Beukenhof in Oegstgeest weten.

De zaak in Den Haag met meer dan honderd zitplaatsen is de vierde vestiging van Koetjes en Kalfjes. De andere plaatsen waar het ‘koeconcept’ zich bevindt zijn Oegstgeest, Noordwijk en Haarlem.

‘Na het succes in Oegstgeest, Noordwijk, Haarlem en nu Den Haag, volgen dit jaar Leiden, Hoofddorp en Amsterdam. Tevens wordt in september begonnen met de wederopbouw van de Sara Lydia Hoeve in Zoetermeer, die eind 2009 als echte boerderij voor de Koetjes opengaat’, laat Rozendal weten.

Reageer op dit artikel