nieuws

Kok gewond bij brand in restaurant

Restaurant

Bij een brand in het grillrestaurant en partycentrum Den Hespel in Dongen is de kok gewond geraakt. De man liep ernstige brandwonden op en is uiteindelijk met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Kok gewond bij brand in restaurant

De toestand van de man werd maandagnacht als stabiel omschreven. Het restaurant brandde volledig af, meldt de politie.

De kok probeerde de brand die rond 23.30 uur uitbrak nog te blussen, maar dat lukte niet. Hij stapte zwaargewond in zijn auto om de eigenaar van het restaurant in Tilburg te waarschuwen. Die schrok van de kok, die onder de brandwonden en het roet zat, en zette hem onder de douche. Een traumahelikopter en ambulance kwamen naar het huis.

De oorzaak van de brand in het restaurant aan het Hespelpad, dat ook dienst deed als clubhuis van de nabijgelegen golfclub, is nog niet bekend. De brandweer rukte uit met 25 man, twee tankautospuiten en een hoogwerker, maar kon het pand niet meer redden.

Reageer op dit artikel